Campingvogne


Stort udvalg af brugte campingvogne

Hos Kongeaa Caravan Center finder du et bredt udvalg af brugte campingvogne og autocampere. Vi har modeller til ethvert formål - store som små – og har en lang række samarbejdspartnere, såfremt I har mere specifikke ønsker.

Mens nogle er til kortere ophold på de danske campingpladser, søger andre et transportmiddel til længere ferier sydpå. Campingvogne er kerneområdet i Kongeaa Caravan Center, hvad enten I er rejsefolk eller standcampister.

 

Så god som ny – nyere brugte campingvogne

Størstedelen af vores brugte campingvogne er nyere modeller. Hos Kongeaa Caravan Center er vi i besiddelse af alle mærker, og vi sælger brugte campingvogne i prisklassen DKK 15.000-250.000. Når I har specielle ønsker til f.eks. farve, maler vi gerne vognen – en opgave bliver sjældent for kompliceret.

 

Kongeaa Caravan Center - reparation af campingvogne

Har campingvognen fået en bule? På adressen i Brørup har vi et topmoderne værksted. Her udfører vi alle former for reparationer på alle typer campingvogne og autocampere, ligesom vi tilbyder gas- og fugttest samt servicetjek. Tæt på vores adresse finder du ligeledes en synshal, såfremt dette er nødvendigt. Har I f.eks. fået en forsikringsskade, står vi også parat – vi hjælper med taksator og reparation.

 

Hurtig nummerplade-service

Ønsker I jeres campingvogn med det samme, tilbyder vi hurtig service i forbindelse med nummerpladen. Vi kan i løbet af 5 minutter give campingvognen en nummerplade, så I er køreklar. Søger I også tilbehør til campingvognen, har vi et bredt udvalg af dette.

 

Kontakt os i dag

Overvejer I at investere i en brugt campingvogn? Så er Kongeaa Caravan Center et fornuftigt valg. Hvad enten I kommer fra Esbjerg, Århus, Vejle, Odense, Hillerød eller København, er vi behjælpelige. Vi ser frem til at se jer i butikken på Stenbro Allé 2-4 i Brørup – har du spørgsmål, kontaktes vi på tlf. 75 38 88 00. 

Husk, vi forhandler også nye campingvogne.

 

Vis kun vogne med: Enkeltsenge    Dobbeltsenge    Køjesenge    Dinette 
 
 
Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl.
 
 
 
 
Udviklet af Bilinfo